Apartament Gliwice ’15

Przestronne, słoneczne mieszkanie, usytuowane na ostatnim piętrze nowego osiedla, to jeden z tematów, nad którym mamy przyjemność pracować.
Zaprojektowane wnętrza mają męski charakter, ale zastosowane naturalne materiały i kolorystyka, tworzą idealne tło pod kolorowe dodatki.
Motywem przewodnim byłby monochromatyczne barwy, ocieplone naturalnym drewnem. Pojawia się również betonowa ściana i szkło, które optycznie ‚rozpycha przestrzeń’.
Ciekawym rozwiązaniem jest częściowe wyburzenie ściany, w miejscu której pojawią się tafle szkła, dzięki czemu również w przedpokoju w godzinach rannych zawita słońce :)
Obecnie prace remontowe ruszyły pełną parą !
Już nie możemy doczekać się realizacji !

marta cukierska gl1

marta cukierska gl2

marta cukierska gl3

marta cukierska gl4

marta cukierska gl5

marta cukierska gl6

marta cukierska gl7

marta cukierska gl8

http://www.glodnistylu.pl

About mcukierska

architect , interior designer